SON DAKİKA! BitMEX’ten Açıklama: MASUMUZ!

SON DAKİKA! BitMEX’ten Açıklama: MASUMUZ!

SON DAKİKA! BitMEX’ten Açıklama: MASUMUZ!

Birkaç saat önce, kripto para türev borsası BitMEX, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı ve Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu tarafından AML ve KYC protokollerinin doğru çalışmaması ve kayıt dışı ticaret platformu oldukları iddiasıyla dava edildi. Hatta borsanın CTO’luğunu ve kurucu ortaklığını üstlenen Samuel Reed, Massachusetts’te gözaltına alındı.Tutuklanmanın ardından saatler geçmedi ki BitMEX’ten açıklama geldi. Sayfasından yaptığı açıklamada kuruldukları günden bu yana Amerikan mevduatına uygun bir şekilde hareket ettikleri ve Amerikan hükümetinin bu sert kararına katılmadıklarından bahsediliyordu. Ve ayrıca CTO Samuel Reed ve diğer üst derece yetkililer adına “masumuz” ifadesi kullanılıyordu.Bununla birlikte endişeli kullanıcıları düşünen BitMEX, borsanın işleyişinde bir sıkıntı olmadığını ve fonların güvende olduğunu da açıkladı. Her zamanki standart prosedürle para çekme işlemi taleplerinin 17:45 UTC’de (20:45 TSİ) işlendiğine ve 2 Ekim 2020 tarihinde 08:00 UTC’de (11:00 TSİ) para çekme işlemlerinin devam edeceği iletildi.

Beğen

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir